Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Πέντε λόγοι που μας αρέσουν τα νήπια

Αναμφισβήτητα τα μωρά είναι υπέροχα. Ακόμα και για κάποιον που δεν είναι γονιός, η εικόνα ενός μικρού πλάσματος που κοιμάται αμέριμνο στο καρότσι του ή χαμογελάει στην αγκαλιά της μαμάς του, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Όσο, όμως, κι αν μας αρέσουν τα μωρά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι χαιρόμαστε πολύ να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν, καθώς μαζί με την βρεφική ηλικία αποχαιρετούμε και κάποια όχι και τόσο ευχάριστα πράγματα:

-"Αντίο" νυχτερινό ξύπνημα. Θυμάστε τον πρώτο καιρό που το μωράκι σας ξύπναγε δυο φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας για να το ταΐσετε; Πολλοί γονείς αναφέρουν ότι κατάφεραν να κοιμηθούν μια ολόκληρη νύχτα χωρίς διακοπή σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του μωρού τους.

-"Αντίο" μπιμπερό. Μπιμπερό, αποστειρωτές, θερμός με ζεστό νερό ή θερμαντήρες ήταν κομμάτια της καθημερινής ρουτίνας, τουλάχιστον για τις μητέρες που δεν θήλαζαν.

-"Αντίο" πάνες. Αργά ή γρήγορα όλα τα παιδάκια κόβουν την πάνα, δίνοντας εκτός των άλλων και μια ανάσα στον οικονομικό προϋπολογισμό της οικογένειας.

Πηγή: mother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: