Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Δεν αφήνουμε ποτέ το μωρό μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο!

undefinedΔεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα το το γράφαμε, αλλά τελικά ακόμα και τα πιο απλά πράγματα πρέπει να επισημαίνονται, γιατί ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξέρει πόσο επιπόλαια είναι ικανός κάποιος να φερθεί.

Μετά τα περυσινό συγκλιστικό περιστατικό στο Κεντάκι των ΗΠΑ, με τον πατέρα που ξέχασε το μωρό του στο αμάξι στο πάρκινγκ και πήγε στη δουλειά του, με αποτέλεσμα να το βρει νεκρό, όταν επέστρεψε, ακόμα δύο παρόμοια γεγονότα σε Ιταλία και Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι πράγματα που φαίνονται εξωπραγματικά και παράλογα, μπορεί να συμβούν!

Η πιο πρόσφατη τραγική ιστορία συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Ιταλία, όταν πατέρας 22 μηνών κοριτσιού, την κλείδωσε από λάθος στο αυτοκίνητο. Το μικρό κορίτσι έμεινε μέσα στη ζέστη 5 ολόκληρες ώρες, με τραγικη συνεπεια να δίνει μάχη ζωής για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο και τελικά να καταλήξει.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις θλιβερές ιστορίες, πρέπει να τονιστεί ότι οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσα σε ένα αμάξι μπορεί να εκτοξευτούν σε ελάχιστα λεπτά σε επίπεδα, που επιφέρουν τον θάνατο!

Πηγή: mother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: